Nieuws


BarBeKoe

Voor de 19e keer organiseren de vrijwilligers van vzw t Chiropaksken een grote barbecue ten voordele van het jeugdlokaal, de Chiro, de jeugd en andere sociale, toeristische en milieuprojecten. Naast het beheer en verdere uitbouw van het jeugdlokaal zijn de laatste jaren immers ook andere projecten opgestart zoals speelpleinwerking Hobbes, jeugdkampen tijdens de vakantieperiodes, het openstellen en beheer van het moerasbos met trage wegen, een dorpsfeest met alle verenigingen enz.

Iedereen is welkom op 27 mei vanaf 17u30 en 28 mei vanaf 11u30 tot 15u in en rond zaal de Pax, jeugdlokaal ’t Chiropaksken en een 10-tal tenten op het speelterrein. Dit alles in het centrum van Appelterre.

Drie grote barbecuestellen, gekoelde saladebars, 3 togen en meer dan 30 vrijwilligers zullen u vlot en vriendelijk bedienen. Bij mooi weer kunnen jullie van dit alles genieten op een groot zomerterras. Voor een eerlijke prijs van 18 euro, kindermenu aan 10 euro. Vegetarisch menu beschikbaar. Er is eveneens kinderanimatie voorzien.

Van harte welkom.

flyer BarBeKoe 2023